Opdrachtgevers
 
Onze opdrachtgevers zijn te vinden in de volgende sectoren: Petrochemie, Industrie, Offshore industrie, Installatiesector, Metaalindustrie, Voedingsindustrie, Scheepsbouw, Tankbouw en Bouwsector.
Naast uitvoerend personeel bemiddelt HEERTECH BV ook in kaderfuncties en in buitenlands personeel. HEERTECH BV heeft betrouwbare technische krachten, vaklieden die hun vak terdege kennen.
 

De werkwijze van HEERTECH BV kenmerkt zich door kwaliteit en betrouwbaarheid.
Dat blijkt onder meer uit de zorgvuldigheid waarmee wij ons personeel werven; vaklieden worden van te voren uitvoerig getest op vakbekwaamheid.
Veiligheid op het werk heeft onze voortdurende aandacht en staat bij ons hoog in het vaandel.

 

HEERTECH BV is dan ook een VCA gecertificeerd bedrijf.
De opleiding voor de certificaten Veiligheid 1 en 2 worden door ons in eigen beheer verzorgd.
Wij verstrekken uiteraard persoonlijke beschermingsmiddelen en goedgekeurd handgereedschap, dat ook op de werkplek regelmatig wordt gecontroleerd.
De behoefte bij capaciteitsproblemen in de techniek gaat vaak veel verder dan het ad-hoc inlenen van een lasser of pijpfitter.
Men is vaak meer gebaat bij een intensievere samenwerking, met een bedrijf dat hun werkwijze door en door kent en zelfs probleemloos complete projecten uit handen kan nemen.

 
 

Ons bedrijf speelt hier op in door er bij haar opdrachtgevers naar te streven een verlengstuk te worden van de engineeringafdeling en de afdeling personeelszaken als het gaat om projectondersteuning en werving van technisch personeel.

© 2012 - Heertech BV. All rights reserved.